Vegueria del Penedès

VNG

Tertúlia amb el Defensor de la Ciutadania


VD

30-05-2011 16:41

L'acte amb el Defensor de la Ciutadania se celebrarà a la Casa del Mar

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'acte anomenat 'Tertúlia amb el Defensor de la Ciutadania' es durà a terme a la Casa del Mar a partir de les 18 hores. L'objectiu a l'hora de programar aquesta activitat ha estat donar resposta a la petició realitzada per l'Associació Gent Gran de la Mar que van contactar amb l'Ajuntament de la ciutat per demanar informació sobre aquest servei.


Un dels objectius del Pla de la Gent Gran és fomentar l'envelliment actiu i saludable i preservar l'experiència i el bagatge d'aquest col·lectiu fruit de la maduresa. En aquest sentit, la 'Primavera Activa 2011' ha realitzat diferents activitats pensades per potenciar la participació i facilitar eines per millorar la qualitat de vida d'aquest col·lectiu.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.