Vegueria del Penedès

VNG

Sorteig de regals a la Joieria Maestre pel 70 aniversari


Redacció

21-08-2011 19:06

Joieria Maestre i Gucci, que celebra 90 anys, ofereixen pel sorteig d'agost un rellotge Gucci de 495€

VD. Sorteig de regals a la Joieria Maestre pel 70 aniversari

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Joieria Maestre de Vilanova i la Geltrú celebra aquest any el seu setantè aniversari i per aquest motiu l'empresa local ofereix diversos sorteigs de regals. 

Des del mes d’abril i fins ben acabada la campanya nadalenca, Joieria Maestre celebrarà l'aniversari entre els seus clients ampliant gran part dels seus serveis postvenda gratuïts i fent noves promocions. Cada mes se sortegen entre totes les vendes un regal d’alt valor econòmic, a més de convertir en diners les diferents compres realitzades. 

Aquest mes d’agost, que és l’epicentre d’aquest aniversari, Joieria Maestre i Gucci, que celebra 90 anys, ofereixen pel sorteig un rellotge Gucci valorat en 495€. El passat més de juliol es va sortejar un conjunt sencer de totes les joies de Vilanova, peces exclusives de Joieria Maestre.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.