Vegueria del Penedès

VNG

La Generalitat de Catalunya ha aprovat l'ERO de Venca


Redacció Vilanova i la Geltrú

20-12-2011 Última revisió: 20-02-2020 14:43

Les 86 persones acomiadades han rebut una compensació de 25 dies de sou per any treballat amb un màxim de 15 mensualitats

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Segons informa l'empresa, les 86 persones subjectes a l'ERO han rebut una compensació de 25 dies de sou per any treballat amb un màxim de 15 mensualitats. Un total de 26 persones es van acollir voluntàriament a aquesta reestructuració, que ha afectat a treballadors de totes les àrees de la companyia: logística, atenció al client i serveis centrals.

Els motius que van portar a la companyia, segons informa Venca en un comunicat, a presentar el passat 18 d'octubre un ERO per 86 treballadors (el 18% d'una plantilla de 473 persones) són la caiguda de les vendes com a conseqüència de la crisi econòmica, el canvi cap a un model de negoci amb major orientació a Internet i la dràstica disminució del seu negoci a Portugal. 

Venca és una companyia de moda especialitzada en venda a distància que comercialitza les seves col·leccions en la tenda online www.venca.es i a través de catàleg. Amb seu en a Vilanova i la Geltrú, l'empresa compta amb tres dècades d'experiència en moda i confecció tèxtil. La progressiva evolució d'Internet i dels consumidors de moda a distància ha fet que Venca aposti per la seva estratègia online amb l'objectiu d'aconseguir que en 2012 el 50% del seu negoci provingui de la xarxa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.