PUBLICITAT
VNG
07-05-2012 17:41
Una trentena de persones, aficionades al món dels formatges i dels vins, van tenir l’oportunitat de disfrutar d’un excel·lent menú maridat amb una molt bona selección de vins i caves.
El sopar va constar de 3 plats i unes postres, maridats amb 3 vins i un cava respectivament. Cruixent de brie amb pernil ibèric, musclos a la salsa de cabrales amb pera, solomillo de porc amb rulo de cabra amb mel i tiramisú van ser els plats que La Petita Muscleria va cuinar i inventar exclusivament per a aquest event.
Tot plegat, es va maridar amb un vi blanc muscat de llàgrima, un vi blanc xarel·lo guardonat amb 90 punts Parker, un vi negre merlot reserva familiar limitada i, finalment, un cava brut nature Mas d’Alsina guardonat amb medalla de plata a Brusel·les l’any 2011 i amb 90 punts Guia Peñín 2012.
L’ambient durant el sopar va ser molt agradable, tothom va tenir oportunitat de parlar amb l’enòleg de les bodegues a fi d’aprendre més tant de l’elaboració dels vins, així com de parlar amb les cuineres de La Petita Muscleria que no van acabar de desvetllar els seus magnífics trucs de cuina.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT