Vegueria del Penedès

COMARQUES

130.000 euros per al desenvolupament empresarial del Garraf


Redacció

30-05-2012 14:58

El conveni va destinat a l'espai de Can Giró, cedit per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i que serà reformat perquè pugui oferir un servei d'acollida per a empreses i emprenedors

Diputació de Barcelona. Josep Antoni Blanco i Salvador Esteve

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El conveni, de 130.000 euros d'import, va destinat a l'espai de Can Giró, cedit per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i que serà reformat perquè pugui oferir un servei d'acollida per a empreses i emprenedors que realitzin activitats econòmiques a la comarca i facilitar-ne el desenvolupament.

L'increment de competències de l'Agència de Desenvolupament Econòmic del Garraf en diversos àmbits de treball ha creat la necessitat d'ampliar i adequar espais (sales de reunions, seu de serveis d'acollida per empreses, etc.) per a la seva activitat actual i futura relacionada amb el desenvolupament empresarial.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.