SITGES
05-06-2012 20:33
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
El festival va començar dijous amb la primera edició del Concurs internacional de Flairbartending, cocteleria acrobàtica, al Passeig de la Ribera. El guanyador va ser l’anglès Tom Dyer que es va imposar inesperadament a l’actual campió del món, el polonès Marek Pouslovzky. L’escenari es va situar al Passeig de la Ribera, i així durant tot el dia els ciutadans van poder gaudir de l’espectacle acrobàtic de barmans vinguts de tot Europa i Estats Units.
Una altra de les novetats d’enguany del Gin Festival ha estat el gintour convocat dissabte a la nit, amb la col•laboració dels establiments del carrer 1r de maig i altres bars i cocteleries de Sitges. La iniciativa també ha tingut molt bona acceptació i durant tota la nit aquests establiments van servir combinats amb diferents marques de ginebra.
La segona edició del certamen s’ha celebrat a Sitges del 31 de maig al 3 de juny amb un ampli programa d’activitats. El festival ha comptat amb el recolzament de l’Ajuntament de Sitges i l’Agència de Promoció Turisme de Sitges.
PUBLICITAT
PUBLICITAT