DIARI INDEPENDENT DEL GRAN PENEDÈS

SITGES

800 persones participen en l’acte central del Gin Festival de Sitges


Redacció

05-06-2012 20:33

L’anglès Tom Dyer guanya la primera edició del Radical Flair Challenge, el campionat de cocteleria acrobàtica, i venç l’actual campió del món, el polonès Marek Pouslovzky

Ajt Sitges. Sitges Gin Festival

El festival va començar dijous amb la primera edició del Concurs internacional de Flairbartending, cocteleria acrobàtica, al Passeig de la Ribera. El guanyador va ser l’anglès Tom Dyer que es va imposar inesperadament a l’actual campió del món, el polonès Marek Pouslovzky. L’escenari es va situar al Passeig de la Ribera, i així durant tot el dia els ciutadans van poder gaudir de l’espectacle acrobàtic de barmans vinguts de tot Europa i Estats Units.

Una altra de les novetats d’enguany del Gin Festival ha estat el gintour convocat dissabte a la nit, amb la col•laboració dels establiments del carrer 1r de maig i altres bars i cocteleries de Sitges. La iniciativa també ha tingut molt bona acceptació i durant tota la nit aquests establiments van servir combinats amb diferents marques de ginebra.

La segona edició del certamen s’ha celebrat a Sitges del 31 de maig al 3 de juny amb un ampli programa d’activitats. El festival ha comptat amb el recolzament de l’Ajuntament de Sitges i l’Agència de Promoció Turisme de Sitges.

A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.

Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.


Subscriu-te ara!


Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:


WhatsApp! Telegram!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.