Vegueria del Penedès

SITGES

Mongay parla sobre la utilització de les flors en la gastronomia al Pregó del Clavell


Redacció

10-06-2012 11:09

La vicepresidenta del Govern de Catalunya, Joana Ortega, convidada a la celebració, ha parlat sobre les tradicions com la del Corpus, les arrels i els valors de la catalanitat

Ajt Sitges. Pregó del Clavell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Mongay va centrar el su pregó en la utilització de les flors a nivell gastronòmic, posant en valor el fet que el receptari de cuina del segle XIV ja comptava amb les flors, ja sigui com a element ornamental dels plats o com a element funcional, convertint-se en un ingredient més.

La vicepredisenta del Govern de Catalunya, Joana Ortega, qui ha estat convidada a la celebració, va parlar durant la seva intervenció sobre les tradicions com el Corpus, les arrels i els valors de la catalanitat, i va remarcar l'esforc col·lectiu de les persones que fan possible celebracions com la de Sitges.

L'Alcalde de Sitges, Miquel Forns, va felicitar la tasca de la comissió, que ha fet créixer les activitats de la festivitat, i ha encoratjat als vilatans ha vestir de Corpus els racons i els barris de Sitges.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.