Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

Jordi Ferrer torna al CP Vilanova Mopesa


VD / Llorenç Mateo

18-06-2012 19:01

El jugador serà presentat dimecres després d'un any al Reus Deportiu

X. Rondón. Ferrer, amb la samarreta del Reus

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Jordi Ferrer torna a les files del CP Vilanova. Després d'abandonar la discilpina de l'equip verd-i-blanc ara fa un any per donar el salt al Reus Deportiu, el davanter vendrellenc torna al club on va mostrar la seva millor versió durant dues temporades, la 2009-2010 i la 2011-2012.

Amb aquest fitxatge el Patí es fa amb el serveis d'un nugador que pràcticament no necessitarà adaptació a l'equip; coneix la majoria dels  companys i també  els mètodes del tècnic Josep Lluís Delriu. Ferrer té 25 anys i confia en retrobar el seu millor joc a la capital del Garraf, després d'un any més aviat gris a Reus, on ha tingut un paper més aviat secundari.

De moment aquesta és l'única alta pel CP Vilanova, que ha fet públiques les baixes de Pujals, González i el porter Garrido. D'entrada tot apunta que el paper dels jugadors del planter encara serà més important que a la temporada que tot just ara acaba.

La presentació del nou fitxatge tindrà lloc aquest dimecres a les set de la tarda a la seu de l'empresa Mopesa, el principal  patrocinador de l'equip.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.