Vegueria del Penedès

COMARQUES

Node Garraf organitza una jornada sobre l´ús de la biomassa


Redacció

18-06-2012 20:52

L’objectiu és posar en comú experiències i futures actuacions en l’aprofitament dels biocombustibles a la comarca del Garraf

VD. Llenya

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La jornada, que se celebrarà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Canyelles, està orientada cap a aquelles persones interessades en l’ús de biocombustibles sòlids per a la generació de calor i energia així com en l’activitat silvícola. L’extens programa d’activitats de la jornada es segmenta en una taula conceptual, una taula d’experiències i una taula de futures actuacions, tres apartats que comptaran amb diverses ponències il·lustratives.

La Jornada està dirigida principalment a propietaris forestals, propietaris d’indústries que consumeixen calor, hotelers, càmpings, cases rurals, tècnics municipals, enginyeries, comunitats de propietaris i empresaris en general.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.