Vegueria del Penedès

CUBELLES

L'Agrupa busca integrants pel ball de panderos


VD

26-06-2012 20:35

L’Agrupació de Balls Populars de Cubelles intensifica aquests dies els seus esforços per afrontar les Festes Majors d’aquest estiu

VD. Ball de panderos grans de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest és el cas del Ball de Panderos. Enguany l’Agrupa vol mantenir dues colles d’aquest ball: una de petita (amb integrants d’entre 7 i 10 anys) i una gran (amb integrants d’entre 11 i 15 anys). És precisament aquest darrer grup el que necessita nous membres, ja que a hores d’ara hi ha algunes places vacants. Per això l’entitat fa una crida a qualsevol nena o nen que estigui interessat en formar part del Ball de Panderos i vulgui participar a les cercaviles de les Festa Major. Qui vulgui, pot demanar més informació al telèfon 600 82 34 88 o al correu electrònic
ballspopulars@hotmail.com .

Noves colles en marxa

Mentrestant, les noves colles de l’Agrupa van prenent forma i es preparen per l’estrena durant aquest estiu. Es tracta de les noves colles de Timbalers Infantils (que acompanyaran els Balls de Diablets), del nou Ball de Cercolets, i de la recuperació del Ball de Pastorets. Tots tres fa mesos que treballen amb l’objectiu de participar per primer cop a les cercaviles d’enguany.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.