VNG
06-07-2012 1:19
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
Es poden trobar poques propostes musicals més originals que la que el grup Tremendamente proposa amb el seu darrer disc. 'Al punto' és un treball amb catorze temes que tenen un fil conductor: les lletres són receptes de cuina recollit mitjançant entrevistes a set cuiners, un carnisser, un forner, un sommelier i la mare d'un d'ells.
L'oportunitat de veure-ho en directe serà dimecres 11 de juliol a les nou del vespre al Xiringuito del Trillas.
En aquest disc hi ha col·laborat Núria Lucas, que quan era cuinera del Negrefum va oferir-los un arròs sucós de marisc que els músics de la banda l'han convertit en un conte musicat. El CD va acompanyat d'un llibre de receptes. Durant el concert d'aquest dimarts es podran degustar alguns dels plats que protagonitzen les cançons.
PUBLICITAT
PUBLICITAT