Vegueria del Penedès

COMARCA

L'ADEG presenta el programa formatiu de l'Escola de Direcció d'Empresa


Redacció Vilanova i la Geltrú

12-07-2012 Última revisió: 13-11-2012 19:46

'Estratègies directives' és el nom d'un projecte que es presenta el dimecres 18 de juliol

Imatge d'arxiu

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El proper dimecres, 18 de juliol, l’ADEG convoca als empresaris/àries i directius/ves del Penedès a la presentació del nou programa formatiu de primer nivell de l’Escola de Direcció d’Empresa (EDE). L’acte tindrà lloc a les instal·lacions de l’Hotel Restaurant Sol i Vi, a Lavern Subirats, a les 12h del migdia.

«Estratègies directives» el primer programa formatiu d’EDE
Estratègies directives és el títol del primer programa de l'escola dels directius de la petita i la mitjana empresa. El primer cicle del programa es va impartir el mes de maig i va centrar-se en la Innovació com a motor del canvi a les empreses. La gran acollida que va tenir entre els participants avala la seva continuació amb set cicles més programats de cara a la tardor. Les temàtiques són tan claus per al futur de les empreses com Màrqueting personal i estratègic, Comunicació, Finançament, Innovació, Gestió de persones, internacionalització i Gestió de marca.

El cos docent el composen professors de les més prestigioses universitats i escoles de negoci, així com reconeguts ponents del món econòmic i empresarial, tots ells de primera línia.

Per assistir a la presentació només cal confirmar assistència al 902 106 700 o bé enviar un correu electrònic a info@ede.cat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.