Vegueria del Penedès

VNG

Es prepara un jornada a Saragossa de presentació del port de Vilanova i la Geltrú


Redacció Vilanova i la Geltrú

26-07-2012 Última revisió: 11-10-2012 10:53

Una delegació vilanovina visita ahir la capital de l'Aragó

VD. Imatge d'arxiu de la darrera jornada

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La delegació vilanovina estava formada per Jordi Gálvez, de la delegació de Vilanova i la Geltrú de Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona; Isidre Also, gerent de l'ADEG; Pere Cayuela, cap de servei de la regidoria de Promoció Econòmica; Margarita Díez, responsable de la Zona Centre de Ports de la Generalitat de Catalunya; i Francesc Martínez, gerent d'Esticat.

Aquesta primera trobada a Saragossa, amb representants de la Cambra de Comerç de Saragossa i de la Confederación d'Empresarios del Aragón, va servir per concretar que la jornada serà al llarg de la segona quinzena del mes d'octubre, a la seu de la Cambra de Comerç que te una capacitat per a 100 persones. Amb aquest tipus de jornada es pretén captar empreses que vulguin fer servir les oportunitats que ofereix el port de Vilanova i la Geltrú per a l'exportació dels seus productes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.