Vegueria del Penedès

VNG

Vilanova estrena màster en Enginyeria de Sistemes Automàtics i Electrònica Industrial


Redacció Vilanova i la Geltrú

31-07-2012 Última revisió: 11-10-2012 10:45

Aquest màster té com a objectiu formar professionals d’alt nivell en l’àmbit de l’automatització i l’electrònica industrial

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest màster té com a objectiu formar professionals d’alt nivell en l’àmbit de l’automatització i l’electrònica industrial, perquè el control automàtic i l'electrònica industrial són unes tecnologies crítiques, fonamentals per al desenvolupament d’una societat cada cop més orientada vers la informació i el coneixement com a base per a la presa de decisions i per al funcionament de qualsevol sistema de control automatitzat o robotitzat. Els qui el cursin podran donar resposta a la demanda dels sectors relacionats amb qualsevol procés productiu i sistemes relacionats amb la generació, distribució i emmagatzematge d’energia, el sector del transport o la logística.

L'objectiu de l'especialitat en Sistemes Intel·ligents és la formació de professionals capaços de gestionar tot el cicle de vida dels sistemes intel·ligents, des del seu disseny fins al seu desenvolupament, implementació i verificació en qualsevol àmbit d'aplicació on es requereixin funcions de detecció, actuació i control. Els sistemes intel·ligents, entesos com els que són capaços d'interactuar en el seu entorn amb altres sistemes, estenen el seu camp d'aplicació a múltiples àmbits de l'enginyeria. S'emfatitza la “intel·ligència del sistema” com l'operació autònoma basada en el control per aconseguir una eficiència energètica més gran, reduir costos i maximitzar rendiments. Aquesta especialitat posa l'accent en la integració de tecnologies diferents, grandàries dels components i dels materials en un sol sistema. Amb tot, ofereix un enfocament interdisciplinari de treball per a donar una solució tecnològica integrada.


El Màster s'impartirà en la modalitat de presencial i en horari de tarda. Té una càrrega lectiva de 90 crèdits ECTS i una durada d'un any i mig. El període de preinscripció acaba el 6 de setembre.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.