Vegueria del Penedès

EXPOSICIÓ D'ALUMNES DE FOTOGRAFIA

Fotoperiodisme sobre la Rússia post-soviètica, al TOC


Redacció Vilanova i la Geltrú

11-11-2012 23:17

Aquesta exposició, amb unes 50 fotografies, és el primer acte que l'Associació de Periodistes del Garraf organitza de cara a la ciutadania

Es pot veure una selecció de fotografies de cinc dels divuit fotògrafs que conformen l'exposició

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La sala TOC presenta fins al 17 de novembre l'exposició 'Joves Històries Russes'. És una mostra que arriba a Vilanova i la Geltrú després d'haver-se exposat a Barcelona, a la seu de l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya i presenta el treball fotoperiodìstic de cinc fotògrafs, entre els quals hi ha Sergey Maximishin, guanyador del premi World Press Photo 2004 i 2006, sobre la Rússia dels darrers 20 anys.

Aquesta exposició, amb unes 50 fotografies, és el primer acte que l'Associació de Periodistes del Garraf organitza de cara a la ciutadania, fins ara aquesta associació creada recentment, ha organitzat activitats i conferències adreçades als seus associats i professionals dels mitjans de comunicació de la ciutat i de la comarca

A la nostra ciutat es pot veure una selecció de fotografies de cinc dels divuit fotògrafs que conformen l'exposició que es va poder veure a Barcelona a la seu de l'IEFC. Aquest institut ha col·laborat amb l'Associació de Periodistes del Garraf per poder portar l'exposició a la ciutat. La inauguració es va fer ahir dijous a la tarda i hi va assistir el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Joan Giribet qui va destacar que "gràcies a l'Associació de Periodistes del Garraf i de l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya VNG pot acollir una exposició important de les característiques de 'Joves Històries Russes'".

A través d'aquesta exposició el públic pot conèixer la realitat de la vida quotidiana de les persones a la Rússia post-soviètica, amb el treball de Sergey Maximishin o la situació, de vegades marginal, de les joves russes adolescents que queden embarassades i són expulsades de l'escola o de la família. L'exposició també dedica un dels seus reportatges a la vida diària dels guardes fronterers o els personatges que habiten l'espai públic dels barris perifèrics de Sant Petersburg. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.