Vegueria del Penedès

CARNAVAL 2013

Tot a punt pel Carnaval avançat de Canyelles


Redacció Canyelles

22-01-2013 18:21

El dissabte dia 2 de febrer arriba la Rua de Carnaval amb carrosses i comparses que realitzaran un recorregut pel casc urbà

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

S’apropa el carnaval i a Canyelles ho volen celebrar amb grans i petits. El tret de sortida es donarà el divendres dia 1 de febrer amb el Ball de Mantons, que està organitzat per la Gent Gran de Canyelles i està obert a tothom que vulgui participar. L’acte començarà a les 19.00 hores a la Sala Multicultural i estarà amenitzat amb sopar i ball i les entrades es podran adquirir fins al dia 29 de gener.

El dissabte dia 2 de febrer arriba la Rua de Carnaval amb carrosses i comparses que realitzaran un recorregut pel casc urbà. L’inici de la rua es realitzarà a les 18.00 hores encapçalada amb la carrossa del Rei Carnestoltes i acompanyada de la xaranga. En finalitzar es farà la lectura del sermó del Rei Carnestoltes i començarà el Ball de Carnaval a la Sala Multicultural, amenitzat per la xaranga. Les inscripcions es podran realitzar fins el dia 28 de gener.

Els actes de carnaval finalitzaran amb la merengada organitzada per la Pastisseria Hidalgo el dijous dia 7 de febrer.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.