Vegueria del Penedès

MAL TEMPS

Prealerta al Garraf i Alt Penedès per fort vent demà


Redacció Barcelona

22-01-2013 19:33

Protecció Civil recomana als ciutadans molta prudència en la conducció tant pel que fa a la neu i al gel com també al vent

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquesta tarda s’ha emès una prealerta del pla Procicat per fort vent durant tot el dia de demà amb possibilitat de ràfegues de més de 90 km/h a tota la demarcació de Tarragona i comarques del sud de Barcelona (Garraf, Alt Penedès i Baix Llobregat) i Catalunya Central (Anoia), sobretot a les cotes altes segons les dades del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Tot i que la probabilitat del fenomen és baixa, el vent afectaria les comarques metropolitanes i de Tarragona, i per aquests motius Protecció Civil recomana que es tinguin en consideració les mesures de prevenció i autoprotecció necessàries en aquests casos, especialment pel que fa a fixar bé o retirar els objectes que estiguin a l’exterior i puguin ser desplaçats per l’aire i evitar aturar-se sota bastides o murs inestables mentre durin les ràfegues de vent.

A més, davant aquestes previsions de vent, Protecció Civil recomana als ciutadans molta prudència en la conducció tant pel que fa a la neu i al gel com també al vent, i també molt de compte amb les activitats d’alta muntanya atès l’alt risc d’allaus.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.