Vegueria del Penedès

LA RUTA DEL XATÓ

El xef Fermí Puig s'interessa pel xató


Redacció Vilanova i la Geltrú

06-02-2013 21:10

Fermí Puig ha reviscut el seu retorn al Penedès com a ambaixador de la Ruta del Xató amb il·lusió, ja que hi va treballar fa vint anys

Fermí Puig al territori de la Ruta del Xató, acompanyat d'Elies Chacon i Salvador Blanch

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El que va ser l’ànima del Drolma i xef del restaurant Petit Comitè, Fermí Puig, va visitar el territori del xató acompanyat d’Elies Chacon, president de la Coordinadora de Gremis de la Ruta del Xató, i Salvador Blanch, mestre xatonaire de l’Alt Penedès. Tant un com l’altre van ajudar Fermí Puig a detectar les particularitats i els secrets de les diferents receptes de xató.

Fermí Puig ha reviscut el seu retorn al Penedès com a ambaixador de la Ruta del Xató amb il·lusió, ja que hi va treballar fa vint anys. Durant aquesta temporada, Puig serà la cara visible de la Ruta del Xató amb l’objectiu de donar una empenta a un dels plats típics de la zona.

La Ruta del Xató inclou les ciutats del Vendrell, Sitges, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú i Calafell. A més de l’oferta enogastronòmica, la Ruta del Xató ha diversificat l’oferta en els últims anys i ha incorporat propostes turístiques i visites culturals que completen les sortides al Penedès.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.