Vegueria del Penedès

ECONOMIA ALTERNATIVA

Tot a punt pel Mercat de 2a mà i d'intercanvi


Redacció Vilanova i la Geltrú

12-02-2013 18:04

El Mercat arriba ja a la sisena edició, consolidant-se com una bona alternativa per la ciutadania en temps de crisi

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El 24 de març se celebra la VI edició del Mercat de 2a mà i d'Intercanvi a la plaça de les Casernes. Les inscripcions es podran formalitzar a partir de dilluns vinent, dia 18, i només durant una setmana, fins diumenge 24.

La principal novetat és que a partir d'aquesta edició la participació en el Mercat tindrà un cost de 9 euros per inscripció. Aquest import només l'hauran de satisfer aquelles persones que hagin estat seleccionades, i serà un requisit indispensable per formalitzar la inscripció al Mercat. Les places són limitades a 200 taules, com en les darreres edicions. Per atorgar-les es tindrà en compte, a banda de l'ordre d'inscripció, el fet d'estar empadronat a Vilanova i la Geltrú.

Per fer la sol·licitud d'inscripció es pot fer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, o per Internet a través de la Carpeta Ciutadana de la pàgina web de l'Ajuntament, en aquest enllaç.

Per tal de facilitar les condicions d'aparcament, VNG Aparcaments aplicarà una tarifa especial de 6 euros a partir dels 160 minuts (2 hores i mitja) d'estacionament, i fins les 24 h del diumenge als aparcaments soterrats de la plaça de les Casernes i de la Peixateria. D'aquesta manera els usuaris s'estalvien més de la meitat de la tarifa normal.

La 6a edició del Mercat de segona mà i d'intercanvi de Vilanova i la Geltrú se celebrarà diumenge 24 de març de 10 a 14 hores a la plaça de les Casernes, organitzada per la Regidoria de Medi Ambient.

En el Mercat s'hi podrà intercanviar, regalar, comprar o vendre, entre particulars, objectes de segona mà. Una vegada més, comptarà també amb una Oficina de Canvi local per poder utilitzar la moneda social turuta, i un espai pel Banc del temps de la ciutat. A més, cal dir que en aquesta edició es reforçarà el control de les persones que no estiguin acreditades per muntar una parada, amb la col·laboració de la policia local.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.