Vegueria del Penedès

EL TEMPS: DIA GRIS, FRED I PLUJÓS


Josep Miro

10-12-2002 7:26

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

AVUI DIMARTS: El dia serà gris, fred i plujós, amb el cel ennuvolat tot el dia i amb precipitacions generals que poden ser continuades en diverses fases del dia, d’intensitat feble o moderada. La temperatura serà més baixa i la màxima no passarà dels 12 graus, amb humitat molt alta i visibilitat regular o dolenta. El vent serà entre feble i moderat de xaloc i la mar estarà alterada, entre marejol i maror.

DEMÀ DIMECRES: Continuarà el temps inestable i insegur amb el cel tapat al matí i encara amb alguna pluja feble i intermitents amb tendència a anar desapareixent. A la tarda s’obriran clarianes i tindrem algunes estones de sol. La temperatura es mantindrà baixa, amb ambient fred i situant-se entre els 8 i 12 graus. El vent serà feble de xaloc al matí i girant a garbí a la tarda. La mar continuarà alterada entre marejol i maror.

PLUJA RECOLLIDA FINS LES 7 HORES:

VILANOVA I LA GELTRÚ - PISTES ATLETISME: 14.4 mm.
VILANOVA I LA GELTRÚ - SIS CAMINS: 16.2 mm.
CANYELLES: 14.8 mm.
CUNIT: 23.9 mm.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.