DIARI INDEPENDENT DEL GRAN PENEDÈS

SETMANA SANTA 2013

El Penedès, tasta'l arrenca amb força


Redacció Vilafranca del Penedès

11-04-2013 21:14

Durant la Setmana Santa es va estrenar el menú basat en productes de la comarca

El menú basat en els plats del projecte “El Penedès, tasta’l” va ser tot un èxit durant els dies de la passada Setmana Santa. El menú consisteix en una selecció de 12 plats (4 primers, 4 segons i 4 postres), tots ells elaborats amb productes de proximitat provinents dels artesans de l'Alt Penedès.

L’acceptació per part del públic, de productes com l’ànec o el gall de Penedès, ha estat total. Els restauradors adherits han donat visibilitat als productes propis, elaborats a la manera tradicional o bé reinterpretats amb tècniques actuals, i la resposta dels clients ha estat molt positiva. D’aquesta manera s’han posat en valor els productes propers i de qualitat, s’ha dinamitzat l'oferta gastronòmica de la comarca i s’ha afegit un  nou atractiu per a tots aquells clients que encara no estan familiaritzats amb la nostra cuina.

"El Penedès, tasta’l" es va presentar de forma pública el 18 de març al castell de Sant Martí Sarroca i aquesta Setmana Santa ha fet els seus primers passos. El projecte, impulsat pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès, compta amb la col·laboració del Gremi d’Hosteleria i Turisme de l’Alt Penedès i de l’Associació d’Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès.

A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.

Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.


Subscriu-te ara!


Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:


WhatsApp! Telegram!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.