Vegueria del Penedès

SETMANA SANTA 2013

El Penedès, tasta'l arrenca amb força


Redacció Vilafranca del Penedès

11-04-2013 21:14

Durant la Setmana Santa es va estrenar el menú basat en productes de la comarca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El menú basat en els plats del projecte “El Penedès, tasta’l” va ser tot un èxit durant els dies de la passada Setmana Santa. El menú consisteix en una selecció de 12 plats (4 primers, 4 segons i 4 postres), tots ells elaborats amb productes de proximitat provinents dels artesans de l'Alt Penedès.

L’acceptació per part del públic, de productes com l’ànec o el gall de Penedès, ha estat total. Els restauradors adherits han donat visibilitat als productes propis, elaborats a la manera tradicional o bé reinterpretats amb tècniques actuals, i la resposta dels clients ha estat molt positiva. D’aquesta manera s’han posat en valor els productes propers i de qualitat, s’ha dinamitzat l'oferta gastronòmica de la comarca i s’ha afegit un  nou atractiu per a tots aquells clients que encara no estan familiaritzats amb la nostra cuina.

"El Penedès, tasta’l" es va presentar de forma pública el 18 de març al castell de Sant Martí Sarroca i aquesta Setmana Santa ha fet els seus primers passos. El projecte, impulsat pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès, compta amb la col·laboració del Gremi d’Hosteleria i Turisme de l’Alt Penedès i de l’Associació d’Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.