Vegueria del Penedès

COMUNICACIÓ 2.0

Els mitjans digitals s'avancen en el marcador


ADEG Vilanova i la Geltrú

13-05-2013 22:43

L’Escola de Direcció d’Empresa (EDE) impartirà el curs L’estratègia de comunicació publicitària: de l’estratègia convencional a l’estratègia 2.0

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La comunicació publicitària digital està creixent a ritmes inesperats. En el transcurs de l’any 2012 la inversió publicitària online va superar per primera vegada la inversió en mitjans impresos (18,3 % i 15,6 % respectivament). 

No és el mateix ara que abans. I no ha passat tant de temps. La nova estratègia de la comunicació publicitària afegeix al seu ckeck-list de canals i eines de repercussió les nombroses possibilitats de l’univers digital, mitjançant Internet i les xarxes socials, mitjançant les apps, els adwords i els codis QR, a través dels smartphones i els tablets.

L’Escola de Direcció d’Empresa (EDE) impartirà el curs L’estratègia de comunicació publicitària: de l’estratègia convencional a l’estratègia 2.0, en sessió única, el divendres 24 de maig, de 10h a 14h, al Molí de Mar a Vilanova i la Geltrú.
                                                                                                                                                                                         
El curs pretén descobrir les estratègies i les tècniques que les empreses poden utilitzar per gestionar millor la seva comunicació en l’entorn de les noves tecnologies. La sessió abordarà els punts en comú i les diferències entre l’estratègia de comunicació convencional i la 2.0 i de quina manera es poden combinar i integrar per aconseguir bons resultats. La teoria es complementarà amb casos pràctics de la matèria desenvolupada.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.