Vegueria del Penedès

ENTITAT PROMOTORA

Conveni entre l'ADEG i l'Institut Català de Finances


Redacció Vilanova i la Geltrú

24-05-2013 20:46

L'acord preveu la figura d'un facilitador financer que, de part de l'ADEG, actuï com a assessor de capçalera en temes de guiatge financer per a les empreses

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Antoni Vallès, director comercial de l'Institut Català de Finances (ICF), i Isidre Also, secretari general de l'ADEG, han signat un conveni de col·laboració entre les dues entitats amb l'objectiu primer d'afavorir l'accés creditici a les empreses del Penedès i el Garraf.

L'acord preveu la figura d'un facilitador financer que, de part de l'ADEG, actuï com a assessor de capçalera en temes de guiatge financer per a les empreses que ho requereixin. Aquest paper el desenvoluparà Jordi Solé, de la consultora penedesenca Kreedit, així com els professionals de la tutoria financera vinculats a l'ADEG. El pretext és afavorir la informació a l'entorn corporatiu i acompanyar les empreses associades i no associades en la tramitació d'operacions amb l'ICF.

A partir d'aquesta signatura, l'ADEG passa a ser una entitat promotora de l'ICF i ingressa com a nou membre en la Xarxa de Promotors Financers. Aquesta Xarxa disposa d'una plataforma de comunicació i gestió, que se suporta sobre el portal Finempresa.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.