Vegueria del Penedès

CE NOIA

Ferran López continuarà a la banqueta del Noia


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

28-05-2013 Última revisió: 18-09-2013 19:46

Continuarà, com a mínim, un any més i sumarà la setena temporada a l'entitat

Ferran López, en una imatge d'arxiu

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ferran López ha decidit renovar amb el Noia Freixenet. Club i entrenador han segellat aquesta tarda la setena temporada d'aquest projecte esportiu. Anteriorment, López ja havia estat el segon de Blai Carda.

Com a entrenador del Noia Freixenet, ha estat un dels màxims responsables dels èxits esportius que el conjunt sadurninenc ha sumat en aquets últims anys. Ha guanyat una Copa del Rei, ha quedat subcampió de l'edició de la temporada passada, i s'ha classificat per tres fases finals de la màxima competició europea (Bassano 2009, Valdagno 2010 i Andorra 2011).

Aquesta esperada renovació no arriba sola. El club també ha confirmat la continuïtat de tot l'equip tècnic que acompanyarà, una temporada més, a l'entrenador sadurninenc.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.