Vegueria del Penedès

CARNAVAL DE VILANOVA

Jornada de debat sobre el Carnaval de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

14-06-2013 16:38

La FAC convida als vilanovins a debatre sobre els principals actes de la festa

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Federació d'Associacions pel Carnaval (FAC) convoca les entitats i tots els ciutadans que ho desitgin a debatre sobre com millorar la festa. La jornada serà aquest dissabte, a partir de les del del matí a l'Orfeó Vilanoví (carrer de l'Església, 14) i té la voluntat de recollir queixes, suggeriments o propostes de cara a la pròxima celebració del Carnaval.

Cada àrea temàtica serà introduïda per un membre de la FAC, per posteriorment obrir els torns de paraules entre els assistents. Es demanarà brevetat en les exposicions, per tal de poder sentir el màxim d'opinions. A més, si algú es vol extendre més o no pot acudir a la jornada, sempre pot enviar la proposta a fac@carnavaldevilanova.cat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.