Vegueria del Penedès

RUA DANÇANDO

Cunit s'estrena en els carnavals d'estiu


Redacció Cunit

24-06-2013 22:05

La Rua Dançando al Penedès Marítim, com s'ha anomenat la proposta, es farà el proper 5 de juliol

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Cunit tindrà aquest mes de juliol el seu primer carnaval estiuenc, una proposta que s'impulsa des de la Coordinadora del Carnaval de Cunit i que compleix amb una demanda de les colles locals. Així, coincidint amb la rua de mascarades que organitza el municipi veí de Calafell, Cunit se suma a aquestes propostes, que també s'organitzen al Garraf, concretament al nucli de les Roquetes.

La Rua "Dançando al Penedès Marítim", com s'ha anomenat la proposta, es farà el proper 5 de juliol i vol contribuir a potenciar el turisme de la zona i crear una marca pròpia per al carnaval de Cunit, a més d'aconseguir finançament per a la festa d'hivern.

De fet, la coordinadora ja està treballant en les novetats de la propera edició del carnaval, al que volen incorporar diverses millores i propostes autòctones.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.