Vegueria del Penedès

ESPORT D'ESTIU

Obertes les inscripcions per al tercer Torneig d'estiu de Ribes


Redacció Sant Pere de Ribes

08-07-2013 14:44

La data límit per formalitzar les inscripcions, el 22 de juliol

Imatge d'arxiu

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ja s'han obert les inscripcions per a la tercera edició del Torneig d'Estiu de futbol sala, que tindrà lloc del dilluns 29 de juliol al divendres 30 d’agost. Els partits es jugaran de dilluns a dijous a partir de les 20h.

El cost de la inscripció és de 225 euros per equip inscrit i l’últim dia per fer-la efectiva serà el dilluns 22 de juliol a les 21h al Pavelló de Ribes (pot pagar-se abans prèvia cita, ja sigui a través del facebook, el correu electrònic (afs_ribes@hotmail.com) o el telèfon 687 04 80 91.

El sorteig tindrà lloc el dijous 25 de juliol a les 21h al Pavelló de Ribes. S'estableix un màxim de 15 jugadors per equip, amb possibilitat d’equips mixtes i un màxim de 2 jugadors federats per equip.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.