Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR I SANTA TECLA

Rafel Font deixa el seu càrrec de president de la Comissió de Festa Major de Sitges


Redacció Sitges

26-09-2013 9:52

La valoració de Santa Tecla, segons Font, és del tot positiva

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El president de la Comissió de Festa Major i Santa Tecla, Rafel Font, ha anunciat que ha arribat el final del seu càrrec. Durant dos anys, Font ha estat al capdavant de la Comissió i, tot i que assegura que hi ha hagut invitacions per a que continués un any més, es retira. Aquest era el seu compromís i el compleix, un cop ha finalitzat una Santa Tecla que valora molt positivament. Font considera que, a més de fer complir la seva paraula, “és important que gent nova, amb noves idees i noves il•lusions assumeixin aquest paper perquè la festa sigui el més rica i millor possible”.

Sobre la darrera Santa Tecla, Rafel Font, ha valorat “la implicació i la il•lusió que els veïns de les Cases Noves han demostrat amb la visita de la Festa al barri”. Segons l’encara president, “s’ha pogut veure molta gent a les Cases Noves, veure els balls per carrers que no són habituals i els veïns del barri s’hi han bolcat. Tant la inauguració de l’exposició de la imatge de Santa Tecla com l’inici de la Processó Cívica van ser molt maques”.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.