Vegueria del Penedès

12 MESOS, 700 EUROS

El Consell Comarcal del Garraf convoca una beca de pràctiques a l'Arxiu Comarcal


Redacció Vilanova i la Geltrú

22-10-2013 14:54

Podran sol·licitar aquesta beca persones llicenciades en història, que es trobin en situació d’atur

CC Garraf. Arxiu Comarcal del Garraf

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Consell Comarcal del Garraf convoca una beca de pràctiques a l’Arxiu Comarcal per realitzar tasques de descripció dels arxius públics i privats, digitalització dels índex dels protocols notarials de Vilanova i la Geltrú i suport a l’arxiu.

Podran sol·licitar aquesta beca persones llicenciades en història, que es trobin en situació d’atur. La beca tindrà una durada de 12 mesos i una dotació econòmica de 700€ mensuals.

Les sol·licituds s’han de adreçar al president del Consell Comarcal del Garraf, a través d’una instància genèrica, acompanyada del currículum, documents originals o compulsats que acreditin els mèrits al·legats i una fotocopia del DNI.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 13 dies naturals a comptar des de l’endemà de la publicació al Butlletí Oficial de la Província, prevista pel 28 d’octubre.

El tribunal valorarà mèrits com la possessió del graduat superior en Arxivística i Gestió de Documents impartit per l’Escola Superior d’Arxivística, vinculada a la Universitat Autònoma de Barcelona, experiència en arxius en el tractament de fons documentals, publicacions, coneixements de la història local, cursos d’informàtica, etc.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.