Vegueria del Penedès

CN VILANOVA

El Club Nàutic Vilanova torna a acollir el Trofeu Tanit


Redacció Vilanova i la Geltrú

22-10-2013 18:31

Optimist, Patí de Vela Júnior i J80 amb creuers han estat els tres camps de regata

Cedida. Detall de la regata del Trofeu Tanit del CN Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El cap de setmana 19 i 20 d’octubre va tenir lloc al Club Nàutic Vilanova el  VIII Trofeu  TANIT, regata  Open femenina i que aquest any arriba a la vuitena edició.

A l'igual que l’any passat, van haver-hi tres camps de regata diferents: les flotes d’Optimist, Patí de Vela Júnior i  J80 amb creuers.

Han comptat amb 5 tripulacions per J-80 que competien en temps real i quatre creuers en RI. La classe optimist 13 regatistes de Vilanova i Masnou i 14 patinaries de Cubelles, Tamariu, Altafulla, Sitges i Masnou. La meteorologia del dissabte va ser molt bona, un dia solejat, vent de fluix migjorn va permetre fer tres proves per J-80, 1 per Optimist , 2 per Pati Junior i una per creuers, i el diumenge tot i que el vent ha sigut més fluix s´han pogut fer 2 proves de J80 una de patí i una de creuers.

Els guanyadors en J80 va ser la tripulació GIPSY  del CNV, segon lloc per NOSALTRES PODEM del CNV i en tercer lloc el J80 Elisabet Peirot.
La classe Optimist va tenir com guanyadores, Claudia Pombo, Paula Coll i Claudia Trigo del CN MASNOU.

En Patí Junior les guanyadores Mª Angel Also de CN Masnou, Nina Esteva del CN Tamariu i Mariona Gimenez del CM Altafulla.

En creuers va guanyar el Tirant Lo Blanc, seguit del Jadic i Jay Walker.

El lliurament de Trofeus ha anat a càrrec del President de la FCV, Sr. Gerard Esteve; del President del CNV, Sr. Joan Cabrero, de la Presidenta de la ADN TANIT, Sra. Cristina Zander.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.