Vegueria del Penedès

SERVEI COMARCAL DE JOVENTUT

El Consell Comarcal de l'Alt Penedès organitza un concurs de fotografia sobre les vacances dels joves


Redacció Vilafranca del Penedès

07-11-2013 13:15

Aquest concurs vol mostrar el món amb els ulls dels joves viatgers, vol afavorir la seva creativitat i esdevenir un incentiu per millorar la tècnica fotogràfica

CC Alt Penedès. 3r Concurs de Fotografia Jove: 'On ha estat aquest estiu?'

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest concurs vol mostrar el món amb els ulls dels joves viatgers, vol afavorir la seva creativitat i esdevenir un incentiu per millorar la tècnica fotogràfica. Hi poden participar joves d'entre 12 i 29 anys, amb residència a l'Alt Penedès anterior a l’1 de gener de 2013. Hi haurà dues modalitats de participació (rèflex i mòbil) i dues categories: categoria ESO, per a joves entre 12 i 15 anys, i categoria General, per a joves entre 16 i 29 anys.

Tots els premiats rebran una còpia en format DIN-A3 o similar de la seva fotografia. Els autors de les 4 millors fotografies de la categoria ESO rebran un àlbum de fotos, amb un màxim de 100 fotos per àlbum. Dins la modalitat mòbil de la categoria General, es repartiran 5 premis consistents en una aplicació per a dispositius mòbils que facilita i millora la captura fotogràfica. Dins la modalitat rèflex de la categoria General es lliurarà un val de compra de 300 € per a material i aparells fotogràfics i dos vals de 100 € cadascun.

El jurat estarà format per professionals de l'Escola d'Art Arsenal i per tècnics del Servei de Joventut del Consell Comarcal. Es valorarà positivament que les fotografies reflecteixin la relació entre el viatger i el viatge, les diferents formes de viatjar i de gaudir del viatge, les diferents formes de viure i els paisatges d’arreu del món.

Com en les dues edicions anteriors, totes les fotografies presentades a concurs formaran part d’una exposició itinerant i seran mostrades en un àlbum de Facebook i en el portal web del Servei Comarcal de Joventut. A més, les fotografies amb dades de localització, formaran part d’un mapamundi virtual en el mateix portal web.

El termini per a l'enviament dels treballs és el 28 de novembre de 2013. Les persones interessades poden consultar les bases d'aquest concurs al web del Servei de Joventut del Consell Comarcal (www.dinamo.cat).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.