Vegueria del Penedès

VILAFRANCA 2015

Les entitats s'impliquen en la programació de la capitalitat cultural de Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

16-12-2013 19:03

Fins al 31 de gener de 2014 es recullen propostes per incloure al programa

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La programació de Vilafranca 2015 Capital de la Cultura Catalana compta amb 9 comissions d’experts, formades per un grup reduït de set persones amb suport tècnic, que estan acabant de preparar propostes innovadores i creatives per a la capitalitat cultural. Les comissions han estat treballant diversos àmbits culturals i socials de Vilafranca i del Penedès. Els àmbits d’actuació són Fires, Gastronomia i Cultura del vi; Cultura popular i tradicional; Arts plàstiques i visuals; Socials; Història i patrimoni; Lletres i pensament; Esports i salut; Arts escèniques, i Arts musicals.

Vilafranca compta amb una gran riquesa d’iniciatives culturals sorgides i organitzades des de les entitats. Per poder gaudir una programació extensa, el Comitè organitzador obre la possibilitat que les entitats o les institucions presentin propostes. En aquest sentit, convida a les entitats a ampliar alguns dels seus actes col·lectius importants amb alguna iniciativa puntual de qualitat, atractiva i oberta. Les activitats proposades han de tenir l’objectiu de projectar Vilafranca com a motor cultural a Catalunya i a l’exterior. Caldrà que les entitats redactin la proposta i omplin un fitxa que es facilitarà des del Servei de cultura. Durant aquest temps, algunes entitats ja s’han posat en contacte i presentat propostes a l’organització de la capitalitat cultural.

El termini de presentació de propostes de programació, organitzades des de les entitats, finalitza el 31 de gener de 2014.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.