Vegueria del Penedès

Circ per a tots els públics aquestes festes a Cal Bolet


Redacció Vilafranca del Penedès

18-12-2013 15:54

El proper dilluns la companyia Vaivén Circo presentarà el seu espectacle Do not disturb

EIX. Do not disturb

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dilluns 23 de desembre, a les 18h, la companyia Vaivén Circo presentarà el seu espectacle Do not disturb al Teatre Municipal Cal Bolet.  Una proposa  de circ per a tots els públics per aquest període de descans escolar i aquestes festes nadalenques.

Do not disturb ens transporta a una jornada de treball d'una fàbrica de principis del segle XX. Quatre personatges singulars seran els encarregats de la construcció d'una roda immensa, tot i que en desconeixen el procés de muntatge. A partir d'aquí, s'esdevenen tot un seguit de situacions còmiques, arriscades, absurdes i a la vegada tendres. 

Vaivén Circo es va crear l'any 2008 quan Raquel Pretel, ballarina,  i Miguel Moreno "Bolo", artista de circ, coincideixen a la companyia catalana Els Comediants i van unir trajectòria i esforços amb la intenció de fusionar la dansa i el circ. Des d'aleshores, han girat arreu d'Espanya amb algunes incursions a territori europeu. Do not disturb és el seu tercer treball, dirigit en aquesta ocasió per Rosa Díaz - Premio Nacional de Artes Escénicas para la Infancia y la Juventud 2011-.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.