Vegueria del Penedès

TEMPS DE CEFALÒPODES

Calamars o cananes amb vi blanc


Núria Valls Vilanova i la Geltrú

04-02-2014 Última revisió: 11-03-2014 13:16

Temps de Cefalòpodes

Eix. Calamars amb vi blanc

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Fa uns dies que al mercat es troben unes sepietes petites que fetes senzillament a la planxa en un tomba i tomba ràpid, i amanides amb un oli amb all i julivert, són una delícia. El meu truc és passar l'all i julivert amb oli pel turmix, de manera que no trobes els trossos d'all quan t'ho menges.

Aquesta és una recepta de peix super ràpida i creieu-me no deixeu més temps els calamars al foc perquè es tornen durs!

INGREDIENTS:

2 calamars petits, 2 cananes petites o 6 sepietes petites

1 dent d'all

un raig de vi blanc

un ramet de julivert

oli i sal

Demaneu a la peixateria que us triin els calamars i que els deixin oberts com per fer a la planxa. Traieu bé la pell i talleu-los a quadrats i partiu les potes en dos trossos.

En un pot batedor poseu-hi la dent d'all, el julivert una mica de sal i un  raig de vi blanc. Ho tritureu tot plegat.

En una paella hi poseu una mica d'oli i hi poseu els calamars tallats. Quan els calamars es tornin rosats, que veureu que és de seguida ja hi podeu afegir el preparat de l'all i julivert amb el vi.

Ho deixeu només cinc minuts més i ja podeu apagar el foc.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.