Vegueria del Penedès

VELA

Tercera regata del 1er Campionat J80 Vela Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

17-02-2014 19:07

Organitzat pel Club Nàutic Vilanova, aquesta competició d'embarcacions de la classe monotip J80, una de les classes més competitiva del circuit mundial de vela

CNV. Campionat J80 Vela Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest campionat, tipus lliga, se celebrarà a Club Nàutic Vilanova durant els mesos de febrer, març i abril. Aquest diumenge ha participat el Grup A, format pels 4 equips INDEPENDENCE TEAM, GIPSY-Restaurant EL NAUTIC, DPF Team Sailing i PEBRE.

De les 4 proves programes per a aquest diumenge només es van poder celebrar 2 proves a causa d'un vent fluix i inestable que va estar durant tota la jornada rolant del SW a NE i que mai va superar els 6 nusos d'intensitat. Amb un cel molt ennuvolat i amb plugim.

Després de 2 jornades de regates la classificació del Grup A està així d'interessant:

INDEPENDENCE TEAM 6 punts
GIPSY-Restaurant EL NAUTIC 16 punts
PEBRE 19 punts
DPF Team Sailing 19 punts

Ara el grup A només els queda 2 regates per finalitzar la lliga i conèixer quins dos equips lluitaran a la Copa d'Or i quins dos a la Copa de Plata.

Aquest proper dissabte 22 de febrer regatejaran els 4 equips del Grup B, format per COHIMAR Team, Restaurant MAREJOL-teladevela 5+1, SAL i YCV-Alfonso de Prada- Coroni@s. Aquest grup el passat dissabte 8 no van poder sortir a regatejar a
causa del fort temporal del SW que va deixar la bocana del port de Vilanova tancada a la navegació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.