Vegueria del Penedès

PROPERA PARADA

Neix una nova associació de restauradors per promocionar les tapes a Vilanova (VÍDEO)


Redacció Vilanova i la Geltrú

19-02-2014 17:56

Com a novetat, el Propera parada presentarà per a aquest Carnaval 2014 una beguda específica que combini alguns dels ingredients de la festa

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Més de 25 establiments s'han associat a la iniciativa Propera parada, nascuda ara fa un any i mig, i que ofereix barquetes o 'pintxos' cada dijous a 1,5 euros. Ahir es va presentar la nova edició de l'experiència, incorporant nous locals i ampliant el seu eix vertebrador, que ara anirà de la rambla Principal (exclosa) fins al carrer de la Unió i de la plaça de les Cols a la plaça dels Carros.

L'objectiu de la proposta és promoure cada dijous, setmana a setmana, que la gent surti a prendre alguna cosa i que es mogui pels locals involucrats en la campanya. I és per això que ofereixen una barqueta i una beguda al preu únic d'1,5 euros, de les set de la tarda a les onze de la nit.

Com a novetat, el Propera parada presentarà per a aquest Carnaval 2014 una beguda específica que combini alguns dels ingredients de la festa. Així mateix, els establiments adherits volen promoure altres esdeveniments que contribueixin a dinamitzar l'activitat al carrer, al voltant dels establiments.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.