Vegueria del Penedès

VELA

El campionat J80 de Vela encara esta viu


Redacció Vilanova i la Geltrú

26-02-2014 13:38

Aquest cap de setmana, 22 de febrer s’ha celebrat el quart dia de regata del I Campionat J80 Vela Vilanova organitzat pel Club Nàutic Vilanova

CNV. Imatge de la regata

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Competició d’embarcacions de la classe monotip J80, una de les classes més competitiva del circuit mundial de vela. Aquest campionat, tipus lliga, se celebrarà a Club Nàutic Vilanova durant els mesos de febrer, març i abril.

Aquest dissabte ha participat el Grup B, format pels 4 equips. S´han fet les 4 proves programades amb un bon vent que va estar durant tota la jornada rolant i que mai va estar inferior a els 6 nusos d’intensitat. Amb un cel solejat.

Després de 2 jornades de regates la classificació del Grup A està així d’interessant:

INDEPENDENCE TEAM 6 punts

GIPSY-Restaurant EL NAUTIC 16 punts

PEBRE 19 punts

DPF Team Sailing 19 punts

Ara el grup A només els queda 2 regates per finalitzar la lliga i conèixer quins dos equips lluitaran a la Copa Or i quins dos a la Copa Plata.

Aquest dissabte 22 de febrer han regatejat els 4 equips del Grup B, format per:

Restaurant MAREJOL- teladevela 5+1:  6 punts

COHIMAR Team: 6 punts

SAL: 12 punts

YCV-Alfonso de Prada- Coronit@s: 16 punts

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.