HOQUEI. El femení del Patí Vilanova encarrila el seu ascens

EL PUNT

28-02-2003 7:30

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Patí Vilanova RSM va encarrilar l'ascens de categoria amb les dues victòries que va aconseguir aquesta setmana. Les vilanovines van vèncer primer, a casa, el Jonquerenc, i després, a domicili, es van desfer del Congrés de Barcelona, i es van situar en primera posició de la segona catalana, igualades a punts amb el CH Caldes i amb quatre d'avantatge respecte a la seva primera víctima, el Jonquerenc. Amb aquesta situació, l'equip ocupa plaça d'ascens directe a primera categoria, la màxima divisió de l'hoquei femení estatal. Respecte als partits, contra el Jonquerenc el Patí va jugar-se moltes de les opcions d'ascens, i ho va fer derrotant amb contundència un rival que només va poder marcar quan el duel ja estava resolt. Es va arribar al descans amb un clar 3-0, amb gols de Raventós, Càceres i Bohmann. En el segon temps, dues dianes més de les verdes, obra de Nerea i Orellana, van sentenciar el partit, que va finalitzar amb un 5 a 2 favorable a les locals. I en l'altre duel, contra el Congrés, l'1-3 del descans ja va decantar la balança a favor de l'equip vilanoví, que va definir el matx amb un altre parcial d'1-3 en el segon temps.