Vegueria del Penedès

FLASH

L'Audiència confirma presó per al principal implicat en el crim del Maremàgnum


EL PUNT

28-02-2003 7:30

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


L'Audiència de Barcelona ha confirmat la presó preventiva de James Anglada, el principal implicat en el crim de l'equatorià Wilson Pacheco, que va ser llançat a l'aigua després de rebre una pallissa per part de vigilants de locals del centre d'oci Maremàgnum. La secció sisena de l'Audiència, després d'una vista, ha rebutjat la petició de llibertat formulada per l'advocat d'Anglada, en apreciar que hi ha risc de fugida de l'acusat i per la gravetat dels fets. Dels quatre acusats, només el presumpte autor material del llançament a l'aigua de Pacheco, el porter del local Caipirinha, James Anglada, continua empresonat. L'imputat es va entregar a la policia espanyola 10 dies després del crim després de fugir a França i als EUA. Anglada i uns altres dos acusats s'enfrontaran en un judici amb jurat a una petició de pena de 12 anys.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.