PUBLICITAT
CUINA PARTICIPATIVA
20-04-2014 9:02
El gastrònom Pere Tàpias presenta aquest any per Sant Jordi un recull de les millors receptes del seu programa a Catalunya Ràdio, Tàpies variades. Amb el mateix nom, el polifacètic vilanoví, que fa més d'una dècada que és al programa dels caps de setmana "El suplement", recull les aportacions dels oients, els comentaris i les seves aportacions personals.
'Tàpies variades' promet ser un dels llibres de cuina de referència aquesta diada de Sant Jordi, gràcies al lema del programa i la seva filosofia: 'No és un programa de cuina de consultes, sinó d'aportacions'.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT