Vegueria del Penedès

ADEG

Jordi Solé Tuyà, nou membre de la Junta de Foment del Treball


Redacció Vilafranca del Penedès

22-04-2014 22:04

El proper 29 d'abril, a la seu de Via Laietana, el president de Foment del Treball rebrà una representació de la nova Junta Directiva de l'ADEG, encapçalada per Jordi Solé

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Jordi Solé Tuyà, recentment nomenat com a president de l'Associació d'Empresaris del Garraf, l'Alt Penedès i el Baix Penedès, acaba de ser designat vocal de la Junta Directiva de Foment del Treball Nacional.

El president de la patronal catalana, Joaquim Gay de Montellà, ha confirmat personalment a Jordi Solé l'acord de la proppassada sessió de Junta Directiva en què es va aprovar la nova vocalia, tot just en substitució de Xavier Cardona Torrandell, l'anterior president de l'ADEG, i per tant també com a representant de l'empresariat de les demarcacions del Penedès i el Garraf.

El proper 29 d'abril, a la seu de Via Laietana, el president de Foment del Treball rebrà una representació de la nova Junta Directiva de l'ADEG, encapçalada per Jordi Solé.

L'ADEG està afiliada a Foment del Treball Nacional gairebé des del mateix moment de la seva fundació, ara ha fet vint-i-cinc anys.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.