Vegueria del Penedès

EL MEU PARE I ALTRES...

Hèctor Galvany: 'represaliats del franquisme érem tots' (VÍDEO)


Redacció Vilanova i la Geltrú

07-05-2014 22:54

Galvany presenta aquest dissabte, a les 12 del migdia, a la llibreria Llorens la seva obra 'El meu pare i altres històries de postguerra'

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Hèctor Galvany, membre de l'APMA i l'Ateneu vilanoví, presenta aquest dissabte a la Llibreria Llorens el seu nou llibre 'El meu pare i altres històries de postguerra'. Es tracta d'una obra inspirada en la seva infantesa i com la va marcar la militància anarquista del seu pare, que va anar voluntari a la Guerra Civil i que ha deixat una forta petjada en el caràcter i la forma d'entendre la vida de Galvany.

'El meu pare i altres històries de postguerra' reflexiona a través d’unes narracions introspectives sobre l’efecte del règim franquista sobre la seva joventut, sense estalviar crítica ni emoció. Unes vides truncades, i pervertides per la dictadura: 'represaliats del franquisme érem tots, no només els que van ser enviats als caps de concentració. Aquí vam tenir al postguerra més llarga', apunta Hèctor Galvany.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.