Vegueria del Penedès

RUGBI

Debut dels veterans i victòries del masculí a Ripoll


Redacció Vilanova i la Geltrú

14-05-2014 11:41

SEL. L'equip de veterans, que va 'debutar' a la trobada de diumenge a Sant Cugat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Resultats ben diferents els aconseguits per les Quatre categories en joc del rugby vilanoví aquest cap de setmana. L’activitat començava dissabte a les onze del matí, en l’únic partit dels jugats disputat a Vilanova: els infantils del Club rebien el RC Gòtics a vuitens de final de la Copa Catalana. Els infantils, que participaven per primera vegada en aquesta competició, van pecar d'inexperiència i falta de concentració. els nervis dels primers minuts van fer agafar distància al rival en el marcador i quan els joves del SEL VNG van entrar al partit ja era massa tarda; tot i mostrar una milloria respecte al partit de lliga regular enfront el mateix rival, van acabar cedint un 12 a 32 que els aparta de la lluita pel títol. El sènior femení, per la seva banda, disputava a Sant Boi en la darrera jornada de Copa la lluita pel cinquè i sisè lloc; amb una limitació d’efectius sobre la gespa (només tretze jugadores), les de blau cel van patir durament jugar contra unes rivals nombroses i amb una banqueta àmplia. El desgast físic i la capacitat del combinat format pel RC L’Hospitalet i el CEU van acabar imposant la seva lògica, i vencent a les vilanovines per 51 a 0.

El sènior masculí, per la seva banda, va desplaçar-se a Ripoll per tal de participar com a convidat –juntament amb el RC Anoia- en el Triangular de Festa Major organitzat pel Club local. En dos partits de trenta-cinc minuts, els vilanovins van imposar-se amb marge als dos equips, que demostraren joventut i fortalesa; els vilanovins van aprofitar per rodar jugadors que han disposat de pocs minuts aquesta temporada, així com per fer-ne debutar de nous. L’endemà diumenge, la secció de veterans del SEL Vilanova iniciava la seva singladura oficial; i és que, després d’alguns entrenaments i molta actitud, el conjunt va participar de la Primera Trobada de Veterans organitzada per la Federació Catalana a Sant Cugat. Amb un equip integrat majoritàriament per pares de jugadors de l’Escola de Rugbi, els vilanovins van disputar dos partits. En el primer, s’imposaren al GEiEG gràcies a dues marques d’Àlex Monedero i Paco López; en el segon, el desgast físic i la superioritat en el joc a la mà del RC Santa Coloma –guanyadors del trofeu al millor joc de la jornada- van passar factura als vilanovins. Més enllà dels resultats, però, el club valora molt positivament la consecució d’una nova secció que prima els aspectes més socials del rugbi.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.