Vegueria del Penedès

VELA

Pau Noguera aconsegueix el subcampionat de Catalunya d'Optimist


Redacció Vilanova i la Geltrú

03-06-2014 13:50

CNV. Pau Noguera al podium

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Pau Noguera del Club Nàutic Vilanova aconsegueix la segona plaça en el Campionat de Catalunya d’Optimist categoria G2 celebrat els dos passats caps de setmana al Club Nàutic d’Arenys.

Amb aquesta classificació tanca una bona temporada, que li proporciona l'ascens directe a la categoria top de l’optimist , G1.

La temporada d’optimist pels regatistes del Club ha estat molt bona aconseguint varis ascensos a la categoria G1, i G2.  La temporada vinent seràn més de 18 els regatistes que faran el circuit d’Optimist, tot un rècord per aquest club que serà un dels més potents del circuit. Els seus
entrenadors Aura Miquel i Marc Ferrer han fet molt bona feina. Destacar la participació de Aura en el equip preolímpic de vela de la Federació Espanyola per les pròximes Olimpiades.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.