Vegueria del Penedès

ARAPILES 62

Anuncien maniobres militars al castell de Subirats aquest mes de juny


Redacció Subirats

03-06-2014 17:55

El ministeri de Defensa va comunicar fa uns dies als ajuntaments de Sant Sadurní, Subirats i Vilafranca la presència de l'exèrcit de muntanya

Ministeri de Defensa. Regiment de Caçadors de Muntanya ‘Arapiles’ 62

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Ministeri de Defensa ha comunicat als ajuntaments de Sant Sadurní d'Anoia, Subirats i Vilafranca del Penedès la presència en els propers dies de l'Exèrcit de Terra, que farà una maniobres militars a la zona del castell de Subirats. Segons informen diverses fonts, les maniobres de del Regiment de Caçadors de Muntanya ‘Arapiles’ 62 mobilitzarà una seixantena de soldats en els propers dies i diversos vehicles militars.

L'operatiu pertany a la caserna del Bruc, a Barcelona, i el Regiment de Caçadors de Muntanya és una de les unitats específicament entrenades i equipades per al combat i la supervivència en climes extrems de muntanya. Segons van comunicar des del ministeri als ajuntaments, l'objectiu d'aquestes maniobres és preparar els soldats per a “missions internacionals de pau”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.