Vegueria del Penedès

XIV PREMIS SOLIDARITAT XAVIER FÀBREGA

Marta Fos guanya el primer premi del concurs XIV Premis Solidaritat


Redacció Santa Fe del Penedès

04-06-2014 18:39

El concurs tenia el lema “La Pau és el camí” i l’objectiu de promoure i sensibilitzar a la població sobre la Pau a través de narracions i contes

EIX. XIV Premis Solidaritat Xavier Fàbrega

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Marta Fos Ferré, de Santa Fe del Penedès, amb el conte “La Pau comença amb un somriure”, ha guanyat el primer premi de narrativa en la categoria d'adults dels XIV Premis Solidaritat Xavier Fàbrega, organitzat per l'agrupació d'Antics alumnes de Bell-lloc a Girona. El concurs tenia el lema “La Pau és el camí” i l’objectiu de promoure i sensibilitzar a la població sobre la Pau a través de narracions i contes.

Marta Fos Ferré (Vilafranca del Penedès, 1980), és mestra d’educació musical, llengües estrangeres i és coautora del llibre de contes “Les Flors del Sàhara”. Ha rebut diversos premis pels seus contes a Tortosa, Girona i Besalú entre altres.

L’acte de proclamació de les obres guanyadores i lliurament de premis es va realitzar el passat dimarts 20 de maig a Girona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.