Vegueria del Penedès

ARA DE NIT

El Mercat del Centre de Vilanova, ple de gom a gom, en la primera obertura nocturna


Redacció Vilanova i la Geltrú

09-06-2014 23:30

Èxit de la proposta Ara de Nit, amb música, desfilades i degustacions de productes

María Garcia Rubio. El Mercat del Centre de Vilanova, ple de gom a gom, en la primera obertura nocturna

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Galeria d'imatges

L'obertura nocturna del Mercat de Centre va ser un èxit. La proposta Ara de Nit va omplir el mercat de públic atret per l'oferta lúdica i gastronòmica dels paradistes i dels establiments col·laboradors.

La programació d'activitats va començar a les 20.30 h amb un concert de música en viu, mentre que a partir de les 21.30 h es van anar succeint quatre desfilades de moda. A llarg de la nit les parades van oferir a preus populars degustacions dels seus productes, fins exhaurir les existències.

La intenció era fer participar al Mercat del Centre d'una experiència comercial nocturna i festiva, on les parades obrissin en un horari extraordinari, oferint als clients degustacions, a més a més dels productes habituals, acompanyades per diferents accions combinant l'esperit de festa amb l'activitat pròpia del mercat. Tant els paradistes com els comerços i entitats participants han valorat molt positivament l'experiència. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.