Vegueria del Penedès

FLASH

Detingut per haver robat una màquina amb boles sorpresa d'una botiga


EL PUNT

19-03-2003 7:30

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


La policia local de Vilanova va detenir aquest cap de setmana un jove de 28 anys que havia robat de la porta d'una botiga una màquina expenedora de boles sorpresa amb jocs infantils. Segons fonts policials, aquest individu va sostreure la màquina sencera, que té una alçada superior d'un metre, d'un establiment de la plaça Miró de Vilanova. El lladre escampava carregat amb la màquina a l'esquena quan una patrulla de la policia local el va sorprendre i li va demanar que s'aturés. Aleshores, el delinqüent -que tenia intenció de quedar-se la recaptació de la màquina expenedora- va llençar el botí a terra i va fugir corrent, però finalment els agents el van poder detenir a l'altura del carrer Sant Gervasi.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.