Vegueria del Penedès

DESENVOLUPAMENT URBANÍSTIC

CUP, ERC i PSC demanen fer una consulta a Sant Martí Sarroca pel futur de La Bleda


Redacció Sant Martí Sarroca

21-06-2014 18:28

L'oposició municipal i l'associació de veïns del nucli consideren que l'Ajuntament vol dur a terme un desenvolupament urbanístic desmesurat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els grups municipals de la CUP, ERC i PSC presentarà el proper dijous al ple municipal de Sant Martí Sarroca una a moció pel dret a decidir el futur urbanístic de La Bleda. L'oposició municipal i l'associació de veïns del nucli consideren que l'Ajuntament vol dur a terme "un desenvolupament urbanístic desmesurat en el barri que resulta inviable econòmicament i transforma radicalment la seva configuració tradicional de nucli vinculat a l’entorn rural i paisatgístic de la zona".

Davant aquesta situació, els tres grups de l'oposició i els veïns de La Bleda defensaran una moció que destaca que "la majoria de la població afectada a la zona està d'acord a ser consultada sobre el futur urbanístic del barri, voluntat que ja s'ha concretat en diferents accions i manifestacions".

En aquest sentit, la moció demana la celebració d'aquesta consulta entre els propietaris afectats i que el govern de Sant Martí Sarroca busqui el diàleg i el pacte, per tal de fer possible la consulta, amb transparència, acordada i en el marc de la legalitat. Els tres grups volen que l'Ajuntament faciliti les infraestructures i mitjans que calgui per a la seva realització i que als mitjans de comunicació de titularitat pública "actuïn en l'exercici de la seva funció informativa en un marc d'estricta neutralitat envers les diferents opcions plantejades en la consulta".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.