Vegueria del Penedès

CATÀLEG DE SERVEIS

El govern de Sant Pere de Ribes anuncia noves accions Igualtat i Educació


Redacció Sant Pere de Ribes

03-07-2014 8:52

La Diputació de Barcelona subvencionarà amb 104.182,69 euros una vintena d’actuacions

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Diputació de Barcelona subvencionarà amb 104.182,69 euros una vintena d’actuacions relacionades amb Sant Pere de Ribes i que corresponen a la convocatòria d’ajuts econòmics del Catàleg de serveis de l’any 2014, en el marc del Pla “Xarxa de Governs Locals 2012-2015”. Del conjunt de sol•licituds que li han estat aprovades al nostre municipi sobresurten el finançament en l’àmbit d’igualtat i ciutadania (26.005,41 euros); l’Escola Municipal de Persones Adultes (10.860 euros); i el tractament de vegetació de parcel•les no edificades de les urbanitzacions Can Lloses-Can Marcer, Can Pere de la Plana i Mas Alba (9.280,24 euros). Així fins a completar un llistat amb 18 actuacions on també hi destaquen altres aspectes com la prevenció de la legionel•losi i de l’extensió del mosquit tigre (7.999,94 euros), el servei municipal d’atenció al consum (6.968 euros), i el programa de seguretat alimentària (6.776,10 euros).

Coincidint amb l’entrada en vigor de la llei de racionalització i sostenibilitat de l’administració local al desembre de l’any passat, el Catàleg de serveis del 2014 de la Diputació de Barcelona es planteja com un instrument adreçat no només a procurar assistència i cooperació als governs locals del seu àmbit territorial, sinó també a contribuir a la defensa i garantia de l’autonomia municipal. S’ofereix una assistència i cooperació de qualitat, ajustada a les necessitats específiques dels ens locals, i es procura la prestació adequada dels serveis públics locals malgrat el context de crisi econòmica i de necessària contenció de la despesa.

La vinculació del catàleg i la seva gestió als valors de la qualitat, de l’eficiència, de l’eficàcia i de la transparència, han contribuït també a articular-lo com una carta de serveis adreçada a fer visible el compromís institucional de la Diputació de Barcelona amb els Ajuntaments del seu àmbit territorial.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.